Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 23-04-2019 18:14:58
Elektronica & TV

Werking appataat

Even het zoekhulpje google geraadpleegd en kom uit op een apparaatje dat in china geproduceerd wordt.
als je hem met het i/o knopje aan zet gaat er, als het goed is, een groen lampje branden en zou het apparaat zijn werk als klein ongedierte verjager moeten uitvoeren.
brandt het rode lampje dan doet hij dat niet en moet je hem net zo vaak aan en uit zetten tot het groene lampje een keer wel gaat branden.
alleen werken dergelijke apparaatjes alleen op de tekentafel, worden voor een paar centen geproduceerd en voor iets meer als dat hier op de markt gedumpt.
werking ??  nul comma 0000007 procent kans dat een vlieg zich zal laten verjagen en al het andere gedierte lacht zich een driedubbele breuk omdat er weer zo'n ollander is die deze prullaria heeft aangeschaft om hen te verjagen.
nou echt niet !!