Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 24-04-2019 16:10:13
Geldzaken & Recht

Waarom betalen we kijk- en luistergeld?

In iets andere woorden: u bent aardig in de war of wel kent het verschil niet tussen betalen van luister- en kijkgeld (al jaren niet meer het geval maar is deels vervangen door het moeten kijken naar reclameblokken) en betalen voor nieuw aanbod waaruit u zelf kunt kiezen wanneer en veelal zonder reclame.
daarbij doet zich te absolute feit voor dat gratis tv kijken m.u.v. bvn en andere free- to air zenders via sateliet ook niet gratis is omdat daar kosten voor providers aan de orde zijn en voor zenders buiten het basispakken ook nog extra betaalt dient te worden.

en dan nog: npo extra is de nieuwe naam voor uitzending gemist van de npo en bij uitzending gemist kon ook alleen maar worden teruggekenen naar programma's waarop geen buitenlandse rechten van toepassing waren. 

bij npo start kunt u tegen betaling ook programma's zien waar wel rechten op rusten die betaald dienen te worden.