Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ja
Jaysun - 25-04-2019 12:25:20
Geldzaken & Recht

Automatisch incasso betalingsachterstand

@tijger1 


ik vind het ook geen probleem verder, ik moet dat gewoon betalen. echter zoals gezegd, ik heb dit nog nooit eerder meegemaakt en ik kan me niet voorstellen dat deze manier van incaseren is toegestaan. dat zou betekenen dat incassobureau's bijna geen werk meer hebben, waarom zou je die nog inschakelen als je het zelf op een willekeurig moment alsnog kunt incaseren d.m.v. automatisch incasso? iedereen zou dan toch zo te werk gaan i.p.v. vriendelijk verzoeken of je het alsnog wilt overmaken? daarom is mijn vermoeden dat deze gang van zaken niet legaal is. ik vraag me dit puur uit nieuwsgierigheid af, zoals gezegd hebben zij los van de gang van zaken recht op dat geld. de manier waarop klopt alleen niet denk ik.

en die huurkosten vallen wel mee hoor, een wasmachine en vaatwasser voor 19 euro per maand (studentenkorting). gratis vervanging van apparaat bij een defect, wat me onlangs is overkomen bij de vaatwasser. tot nu toe kan het prima uit, maar dat terzijde.