Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ja
Jaysun - 25-04-2019 12:50:16
Geldzaken & Recht

Automatisch incasso betalingsachterstand

@tijger1

haha, ik snap het verband niet? als ik 19 euro niet eens zou kunnen missen, hoe moet ik dan een vaatwasser en wasmachine aan kunnen schaffen... overigens betreft dit een incident na een fikse tegenvaller. maar goed, we dwalen nogal af.

overigens krijg ik het idee dat mij wordt verweten dat ik niet blij zou zijn met het feit dat het incassobureau er niet aan te pas is gekomen. natuurlijk ben ik daar blij mee, dat is mijn punt helemaal niet. mijn vraag stel ik uit puur juridische interesse en nieuwsgierigheid. ik vond het een nogal opvallende actie en begon me het één en ander af te vragen. ik ga er geen probleem van maken natuurlijk, ik ben gewoon een nieuwsgierig ingesteld persoon en vind het een interessante discussie.