Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 25-04-2019 13:06:17
Geldzaken & Recht

Automatisch incasso betalingsachterstand

nu worden er vandaag opeens twee termijnen afgeschreven d.m.v. automatisch incasso: de huidige maand en opeens alsnog de termijn van januari.

heel erg netjes opgelost door deze financieringsmaatschappij.
voor u geen gezeur en gedoe achteraf en voor hen een besparing op de incasso/administratiekosten aangezien er geen briefwisseling etc. hoeft plaats te vinden.

het is trouwens niet aan te raden om dit soort akties op een automatische incasso vaker uit te halen, de financieringsmaatschappij zou wel eens tot de conclusie kunnen komen om u als "wanbetaler" te gaan bestempelen en dat met alle gevolgen vandien.

o.t.
overigens is het huren van 'witgoed' niet zo'n goede keuze, u betaald nl. door de jaren een veelvoud van de kosten die u zou maken als u de artikelen direct zou betalen.
u gooit zeer veel pecunia over de balk, terwijl u er niet al te veel van schijnt te hebben, zonde van het verkwiste geld !
maar dit terzijde !      ;-))