Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ja
Jaysun - 25-04-2019 14:59:44
Geldzaken & Recht

Automatisch incasso betalingsachterstand

@ternormin ik vind het ook tof dat ze het zo hebben opgelost hoor, prima. er zat nog 4 euro administratiekosten bij, ook helemaal terecht natuurlijk. en bedankt voor de succeswens! 

@mein33 ik heb toen uiteraard nog een aantal rekeningen teruggeboekt, die heb ik echter anderhalve week later alsnog voldaan en daarbij zijn dus geen verdere problemen ontstaan en dus niet noemenswaardig voor dit vraagstuk (dit bedoel ik dus met al die voorbarige conclusies die hier getrokken worden, ik ben nog geen één juiste tegengekomen. is ook lastig als je iemand niet kent natuurlijk. vandaar; gewoon niet doen.) de rekening uit dit topic ben ik daarbij vergeten, en zo onstond deze situatie. 

ik heb inmiddels antwoord gekregen op een ander forum. opvallend genoeg kreeg ik daar enkel inhoudelijke antwoorden en bemoeide daar niemand zich met mijn privézaken. zelfs geen speculaties over mijn situatie of financiën! gewoon simpel antwoord (en meedenken) op mijn vraag. zo kan het dus ook.

dit forum lijkt echt een verzamelplek voor ontzettend zure mensen die zich bovendien ontzettend graag met anderen hun zaken bemoeien. voor de mensen die wel inhoudelijk hebben getracht te reageren, bedankt!

ik ben in ieder geval weg hier, kunnen jullie je lekker met élkaar gaan bemoeien. tot nooit meer ziens!

ps: nog iemand die wil zeggen dat ik er blij mee moet zijn terwijl ik al een stuk of 5 keer heb aangegeven dat ik er ook blij en tevreden mee ben? post het nog even, dan hoor je er hier helemaal bij hier.