Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 28-04-2019 09:22:16
Winkels & Webshops

Auctionista.co levert niet en reageert nergens op.

moest je die kavel niet zelf ophalen? of laten bezorgen? 

ophalen van kavels
 - voor elke veiling wordt er op locatie een uitleverdag georganiseerd (buiten de verzendveilingen). tijdens de uitleverdag moeten op een vastgesteld tijdstip de gewonnen kavels worden opgehaald door jou, een kennis of een transportbedrijf. de gegevens over tijd en locatie van een uitleverdag staan onderaan de kavel pagina vermeld en op uw factuur. 


bezorgservice


ik wil mijn kavels laten bezorgen, hoe werkt dat? 
dit kunt je zien bij de ophaal- en bezorggegevens op onze site bij het desbetreffende kavel van de veiling. de betaling moet  één dag voor de uitleverdag bij ons binnen zijn, anders vervalt uw kavel en sturen wij u een opgeldfactuur (=boete).


https://auctionista.co/nl/content/payment" target="_blank">https://auctionista.co/nl/content/paymenthttps://auctionista.co/nl/content/delivery" target="_blank">
https://auctionista.co/nl/content/delivery
https://auctionista.co/nl/content/faq#verzenden" target="_blank">https://auctionista.co/nl/content/faq#verzenden