Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 05-05-2019 09:47:18
Elektronica & TV

Brapa

Een grote speler?
de av zijn in strijd met de wet. garantie wordt niet gegeven en bij herroeping krijg je in eerste instantie een tegoedcode. garantie omdat het goedkoop aangeboden wordt is natuurlijk kolder en bij herroeping hoor je binnen 14 je geld gewoon terug te krijgen.
het gevonden adres is een woonhuis. niet bepaald een plek waar je een grote speler in onderdelen zou kunnen vinden.
het gebruike mailadres is een gratis variant van gmail. u kent 1 serieus bedrijf met een gmailaccount?

even voor de gein bij apple onderdelen gekeken. voor de oude zooi hebben ze wel wat in de verkoop, maar alle ipads van 2018 en 2019 hebben ze niets. voor een iphone 8 wel een onderdeel kunnen vinden, maar voor een prijs die gewoonweg niet kan.

dus hoe u hier ooit had kunnen bestellen en waarom u denkt dat dit een vrij grote speler is, is mij een raadsel.

wat is in uw ogen precies de oplichting? er wordt aangegeven dat er niet geleverd zal gaan worden. dan is het ook de verantwoordelijkheid van de koper om het wel of niet te bestellen. dit is gewoon weer een zolderkamerhobbies die waarschijnlijk is terug gefloten vanwege of namaak of de belastingdienst. de site klopt iig van geen kanten en iedereen die gewoon oplet zal daar nooit willen kopen.

voor diegene die niet verder gekeken hebben dan de neus lang is, je kan altijd je bestelling herroepen. krijg je dan je geld niet terug, schakel dan een incassobureau is.