Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 05-05-2019 18:45:21
Voeding & Gezondheid

Cracquele in geemailleerde gietijzeren pannen (na 1x gebruik!)

Of dat normaal is?
ik gebruik gietijzeren pannen met emaille aan binnenkant en buitenkant van haast 70 jaar oud (als ze al niet ouder zijn), bijna dagelijks gebruikt en geen cracquelé te zien. het enige waarmee je moet opletten is niet te lang in de gootsteen zetten wegens roest op de onderkant die overigens gewoon af te wassen is.
ik zou er geen genoegen mee nemen. de pan moet ook met alleen heet water met of zonder afwasmiddel en al dan niet even een laagje water om te weken erin,  schoon en zonder aanslag te maken zijn. het emaille moet dan echt zonder enige aantasting zijn.