Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 06-05-2019 21:30:53
Computers & Telefonie

Contractovername mobiel abonnement tele2 niet mogelijk.

Als ik het goed begrijp heeft uw zoon zijn id gegevens benut om uw abonnement te verlengen. het lijkt mij terecht dat men bij tele2 nu afwijzend reageert.
bovendien is het uw telefoonnummer en dat kunt u niet zomaar overzetten naar een ander en vooral nu kennelijk 'de ander' uw id eerder heeft benut voor de verlenging.

de opolossing die u noemt kan m.i. ook niet. u kunt met uw abonnement wel overstappen naar een andere provider maar dan behoudt u het nummer. het enige dat wel kan is het opzeggen van uw nummer en dan uw zoon het nummer laten kopen. dat kan veelal wel. (ik weet o.a. dat bij een faillisement van een bedrijf het nummer door de curator is verkocht aan een concurrent)