Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 11-05-2019 09:36:36
Geldzaken & Recht

Airco-unit kapot na aankoop huis

Ook mijn mening in iets andere woorden: eerst uw citaat 'bij bezichtiging is vermeld dat de airco niet aan mag omdat het koelvloeistof moet worden bijgevuld'.

het was dus verstandig geweest om op dat moment te stellen dat u voor ook het overnemen van de airco eerst wilde zien dat de airco wel werkte en dus door of namens de vorige bewoner was bijgevuld. maar helaas, u heeft kennelijk onterecht maar niet onlogissh aangenomen dat het een klein probleempunt was.
of u wel of niet de airco in kwestie kunt bijvullen is afhankelijk van de gebruiksaanwijzing van dat apparaat en als daarin ook een aanwijzing voor zelf bijvullen staat kan en mag dat op zich geen enkel probleem zijn. dus rest mij ook de al door @costnix gegeven verwijzing. 
u kunt ook nog advies vragen bij https://www.eigenhuis.nl/#/" target="_blank">https://www.eigenhuis.nl/#/