Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 17-05-2019 16:49:36
Auto & Vervoer

Achterstand autokeuringen rdw

Helaas bent u gebonden aan de capaciteit van het rdw. het enige wat u zou kunnen doen, maar ik denk niet dat dat de afwikkeling zal versnellen, is als al aangegeven https://www.nationaleombudsman.nl/contact-en-adres" target="_blank">https://www.nationaleombudsman.nl/contact-en-adres benaderen met een klacht. 
ook helaas: de auto staat voor de deur en naar ik aanneem op de openbare weg en is niet door u afgemeld. dat betekent dus dat u wegenbelasting verschuldigd bent.

maar, als ik dit https://www.rdw.nl/zakelijk/branches/bedrijven/individuele-goedkeuring-aanvragen/kampeerauto/toelatingskeuring-kampeerauto" target="_blank">https://www.rdw.nl/zakelijk/branches/bedrijven/individuele-goedkeuring-aanvragen/kampeerauto/toelatingskeuring-kampeerauto  lees geldt het moeten laten keuren voor een camper die wordt geïmporteerd of geheel zelf wordt gebouwd. bij u is sprake van ombouw en geldt in biginsel nog de gelde keuring. keuring als camper is noodzakelijk als u de speciale regeling voor de wegenbelasting wilt laten toepassen.
u kunt naar mijn mening dus gewoon met de auto rijden maar let wel op dat er niet meer personen in de bestelbus zijn dan voor de bestelbus is toegestaan.