Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 18-05-2019 15:21:14
Vrije tijd & Tuin

Uitgang voortuin vrijlaten?

Ik wil u absoluut niet op een idee brengen, maar buurtje terug pesten en gelijktijdig bijna probleemloos uw tuinpad kunnen verlaten doet u door het kopen van een oud aanhangwagentje.
dat aanhangertje parkeert u  zodanig dat de door de buuf geconfisceerde parkeerplek bezet is en u vanuit uw tuinpad een vrije doorgang geeft.
het wiel aan de kant van de tuin verwijderen en een slotje op de disselkop, zodat verplaatsen e.o. de kans op diefstal tot een minimum beperkt is/blijft.
niemand die daar iets aan doet of kan doen, aangezien een aanhangertje vrij geparkeerd mag worden. zorg er wel voor dat er rondom geen onkruid gaat groeien, maar dat is niet zo moeilijk te voorkomen.
ik zou ze in uw plaats wel even 'knippen en scheren' als fatsoenlijk overleg niet mogelijk blijkt.