Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 19-05-2019 20:13:59
Vrije tijd & Tuin

Uitgang voortuin vrijlaten?

Blijkbaar vindt iedereen de situatie in de straat van de ts heel raar, maar ik kan jullie verzekeren dat daar niets bijzonders aan is. 

mijn zoon woont al bijna 30 jaar in zo’n smal straatje zonder stoepen, met voortuintjes, ondiepe.

er is voor auto’s éénrichtingsverkeer, logisch, en iedereen parkeert aan de rechterkant van de weg, maar het is niet verboden om links te parkeren, alleen heel lastig want dan moet men slalommen, zodat men gewoon uit de auto kan stappen. 

elk huis heeft uiteraard een pad van de voordeur naar de straat en vóór het einde van dat pad zet je uiteraard niet je auto neer, anders kan iemand zijn tuin niet uit. sommigen hebben een hekje, anderen weer een heg als afscheiding tussen de weg en de tuin. een heel enkeling heeft nauwelijks iets, maar hoe je het wendt of keert je parkeert niet voor hun uitgangetje.

ook mijn broer heeft een jaar of 30 in een dergelijk straatje gewoond. daar heeft de gemeente uiteindelijk, na een hoop gedoe, parkeervakken gemaakt en bij elk huis, op de straat, dwars een betonnen richel gelegd, zodat daar niet geparkeerd kon worden.

lijkt me compleet logisch.