Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gsm
gsm - 20-05-2019 15:18:21
Computers & Telefonie

Waarschuwing simyo geen plafond databundel!

Het verschil binnen of buiten de bundel vind ik ook wel extreem groot. de bundel levert een provider veel extra inkomsten op, zonder dat ze daar data voor hoeven te transporteren. ik heb zelf de kleinste bundel en gebruik daar toch nog maar weinig van. feitelijk is het dus ook binnen de bundel op die manier veel te duur. een slot op de limiet zou fijn zijn als je veel verbruikt, maar nog beter is het extreme verschil in prijs buiten de bundel te reduceren tot redelijke proporties bij niet al te buitensporige overschrijding van de limiet. ten slotte wordt het totaalverbruik bij de provider al sterk gereduceerd door kleinverbruikers, zoals ik.

hetzelfde probleem doet zich voor bij internetproviders. ziggo levert bijvoorbeeld minimaal een snelheid die ik helemaal niet nodig heb of kan gebruiken, maar baseert wel de abonnementsprijs op die maximale snelheid. 

feitelijk wordt je dus gedwongen meer te kopen dan je kunt consumeren.