Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 20-05-2019 18:04:23
Geldzaken & Recht

Datingapp aankoop geld terug

Hallo alex024 , 

de voorwaarden ( google vertaling )  


3. betaald voor services
wat kan ik kopen op hot or not ?


hot or not biedt u de mogelijkheid om te betalen voor bepaalde diensten die op de site worden aangeboden. de premium-services van hot or not omvatten verschillende mogelijkheden om extra mensen te vinden en te ontmoeten, om uw profiel aan te passen en om uw profiel te verbeteren, zodat meer mensen u vinden. hot or not biedt ook de mogelijkheid om verschillende spellen op de site te spelen. al deze premiumdiensten kunnen worden gekocht nadat u zich hebt geregistreerd en u kunt zich abonneren op de premiumservices voor verschillende perioden. nadat u hebt betaald voor premium services, worden deze niet terugbetaald. u kunt uw automatische herlaadbeurt op elk gewenst moment wijzigen in uw betalingsinstellingen op uw profielpagina. de prijzen kunnen variëren als gevolg van een aantal factoren, zoals (maar niet beperkt tot) promotie-aanbiedingen, loyaliteitsbonussen en andere kortingen.


nadat u hebt betaald voor premium services, heeft u het recht om alle ontvangen betalingen binnen 14 dagen te annuleren en te ontvangen. als je wilt annuleren, kun je ons dit laten weten via de feedbackpagina. houd er rekening mee dat als u ervoor kiest om inhoud te downloaden die deel uitmaakt van een betaalde dienst binnen de periode van 14 dagen, u dit recht kunt verliezen. nadat de 14 dagen zijn verlopen, worden de betaalde services niet terugbetaald. 

het gaat om een bedrag van 59,99.

nou , dat is dan gloeiend heet ;-))