Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 21-05-2019 23:56:54
Huishouden & Energie

Overlast door ondergrondse afvalcontainers

@liita, dan zou u eens voor de lol wijk de prinsenhof moeten googlen: leidschendam-voorburg. en dat is alleen maar in mijn omgeving. ik heb 3 ondergrondse containers voor mijn flat waar ik pal op uitkijk. een pokke zooi. en de niet in de container gedane zakken (gewoon ernaast) omdat de 'aanbieder' geen kaartje heeft: voor de meeuwen en ratten is het hier dagelijks feest. maar lawaai 's-nachts? tafels en stoelen kunnen er niet in dus dat maakt geen herrie. wel hoe men 's-nachts de inboedel naar buiten brengt. ook te beroerd om te afvaldienst te bellen: want dan moet men een paar dagen wachten om het legaal buiten te zetten.
los daarvan, nu het bij u ook alleen maar ondergrondse containers zijn: dat is dan papier, plastic, glas etc. verzamelen en naar een afvalpunt brengen. als u het over glas heeft: dan heeft u gelijk: dat mag maar tot een bepaald uur in de avond. tot 19.00 uur, (kwartje viel een beetje laat) maar nu begrijp ik het beter. u heeft dus containers die ook glasverzameling hebben. dat mag dus niet. klagen bij de gemeente.