Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wa
walsum107 - 22-05-2019 19:05:23
Huishouden & Energie

Overlast door ondergrondse afvalcontainers

Ook in mijn gemeente tiel, heeft men dit onzalige idee er doorgedrukt. grijze container, restafval, als alleenstaande deed ik er 3 of 4 per jaar betaald, en niet uit zuinigheid. de zaken zijn overgedragen aan de avri, samenwerkingsverband tussen meer gemeenten, (waarbij de zeggenschap bestaat uit de aangesloetn gemeenten, die elk een ego hebben van hier tot gunter) ook de handhaving omtrent parkeren what ever.je ziet ze nooit en wild parkeren boeien of drie dagen achtereen. en de boer (geen vergunninghouder) ploegde voort. de ondergrondse container lig't zo'n  5/6/7 honderd meter bij mij vandaan, no problem, buurman 92, ziet slecht, hoort slecht, ik doe de mantel, no problem. zakken van max 60 liter kunnen tegen betaling, kaart gelijk de bankpas en zo, nog nimmer iets gehoord, 1 juli is de strafdatum. wie wijs is doet geen enkele verwijzing in de 60 kg zak naar eigen adres, als die er naast staat en meer. ook daar is big brother watching you you en you.en terecht. camera's en zo.
het ontstond als een gemeenschappelijke regeling, den burger heil, openbare werken, buitendienst, avri slokte alles op en de gemeente hallelujah. en bestrijding van onkruid en ? alles uitbesteed, en werkt niet. zag mensen met wonderbaarlijke apparaten werken omtrent groen tussen tegels en een bladblazer er bij. het groen is er nog. ook hier wordt een ondergrondse container geplaatst. ik doe mee, moet wel en men lijdt het meest van het lijden wat men vreest. het wordt lijden.