Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 23-05-2019 22:09:52
Vakantie & Reizen

Hotel en travel

Even aanvullend: ter uwer info, als er een deurwaarder komt dat komt hij om om vordering te betekenen waar dan ook en oproep voor een rechtbankzitting bijhoort. het lijkt mij dat dat bij u niet het geval is. heb ik dat juist? zo ja, niet reageren maar als er echts parke is van een betekening met daarbij de oproep, ga dan wel naar de zitting met al uw bewijs dat een en ander onrechtmatig is. als u niet gaat loopu risico van een verstekveroordeling en als u wel gaat zal de rechter naar ik aanneem de eiser met de staart tussen de bene weg jagen.

als al door andere gezegd, de dreiging zal niet van een deurwaarder komen maar van een louche incassobureau waar men ergens geld 'ruikt' en dan intimideert.

herhaald: een echte deurwaarder komt aan de deur met een betekening/vordering/oproep voor een zitting!

en ook nog: men had u indien de vordering gerechtvaardigd zou zijn u eerst schriftelijk moeten herinneren aan een achterstallige betaling.