Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 25-05-2019 08:32:05
Vrije tijd & Tuin

Woningbouw verwijderd spullen uit achtertuin.

Als je kijkt naar punt g en h van het huurcontract, dan heeft dit betrekking op een prive gedeelte  buiten de woning.
daar mag je uiteraard wel een tuinset plaatsen en een bbq. maar je mag de tuin niet gebruiken als opslagplaats voor allerlei spullen.
maar het gaat hier niet om een prive gedeelte dat je huurt, maar een gezamenlijke tuin. die tuin wordt onderhouden door de woningstichting en daar betaal je per maand sevicekosten voor. .
als je een keer gebruik van de gezamenlijke tuin maakt, zal ws niet zo'n punt zijn, maar het zal niet de bedoeling zijn om daar spullen te laten staan en er zo een prive tuin van te maken.
die tuin kun je vergelijken met een gezamelijke galerij of portiek. daar mag je je spullen ook niet permanent neerzetten.
hoewel je al 12 jaar op deze manier gebruik maakt van de gezamenlijke tuin, wil dat nog niet zeggen dat je daar mee door mag gaan.