Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 27-05-2019 16:09:14
Computers & Telefonie

Reminder factuur neostrada

Hallo disliked , 

voorwaarden neostrada .


8.3 klant dient de facturen van nis te betalen binnen de op de betreffende factuur vermelde betalingstermijn. indien op een factuur geen betalingstermijn is aangegeven, geldt een betalingstermijn van 8 (acht) dagen.


8.4 alle betalingen door klant aan nis worden in mindering gebracht op de oudste vordering van neostrada, ongeacht enige andere aanduiding door klant.

8.5 klant is niet gerechtigd om zijn betalingsverplichtingen op te schorten dan over te gaan tot verrekening van een (beweerdelijke) geldvordering op nis met enig aan nis verschuldigd bedrag.




8.6 indien klant enige factuur van nis niet binnen de betalingstermijn voldoet, is klant van rechtswege in verzuim, zonder dat enige ingebrekestelling of sommatie vereist is.


8.7 indien op de vervaldatum geen betaling is ontvangen, is een klant die consument is, wettelijke rente ex artikel 6:119 bw verschuldigd over het verschuldigde bedrag. een klant die handelt uit naam van beroep of bedrijf, is wettelijke handelsrente ex artikel 6:119a bw verschuldigd.



8.8 indien klant, na schriftelijke aanmaning om het verschuldigde bedrag binnen twee weken na die aanmaning te voldoen, niet betaalt, is klant aanmaningskosten ad € 35,- verschuldigd. na nalatig blijft het verschuldigde bedrag, verhoogd met de verschuldigde rente, overeenkomstig artikel 8.6, te voldoen, is klant aanmaningskosten van € 35,- exclusief btw verschuldigd.

lees hier de voorwaarden onder art 8 , klik op de rode regel .

https://www.neostrada.nl/algemene-voorwaarden.html" target="_blank">https://www.neostrada.nl/algemene-voorwaarden.html