Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 29-05-2019 12:00:53
Huishouden & Energie

Adres whirlpool

welke garantie bedoel u met "en natuurlijk net buiten de garantie" 


in nederland bestaat er helemaal geen termijn wat garantie betreft, wel is er een europese richtlijn van tweejaar en dat is geen wet maar een voorschrift waar bedrijfen zich aan diennen te houden.


u geeft aan dat het dure aparaten zijn geweest en dan moet u daarvan kunnen verwachten dat ze langer mee moeten kunnen gaan dan een budget type die overigens ook tweejaar garantie moeten krijgen.


helaas verteld u niet hoe oud deze zijn maar wat u kan doen is 3 dingen 1 een aangetekendebrief sturen aan whirlepool met daar in de verzoek om tegen korting de machiennes te repareren , 2 als u deze heeft u rechtsbijstands verzekering in schakkelen of 3 zelf naar de katonrechter stappen.


 


even voor de zekerheid,


recht hebben is niet het zelfde als recht krijgen maar niet geschoten is altijd mis.