Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 05-06-2019 14:29:51
Geldzaken & Recht

Hoe moet ik de mobielbankieren app van de ing upgraden?

Hallo jakl , 



https://www.ing.nl/particulier/zoeken.html?q=mobiel+bankieren%1c&allfaq=true" target="_blank">waarom worden oudere versies van de mobiel bankieren app onbruikbaar?




 


oude versies van de app werken soms alleen nog samen met oude versies van besturingssystemen van je tablet of smartphone. dat kan onveilig zijn. de fabrikant brengt na een tijdje namelijk geen veiligheidsupdates meer uit. een mogelijk veiligheidslek in een oud besturingssysteem brengt daarom risico’s mee. daaraan wil je je bankzaken niet blootstellen. daarnaast verbetert ing de app met iedere update. we maken de app makkelijker in gebruik, voegen nieuwe mogelijkheden toe én zorgen voor meer veiligheid. daarom is het belangrijk dat je altijd bankiert met de recentste versie van de mobiel bankieren app. 
op dit moment heb je minimaal besturingssysteem ios 10 of android 5 nodig om onze laatste versie van de app te gebruiken. meer over updaten lees je https://www.ing.nl/particulier/mobiel-en-internetbankieren/mobiel-bankieren-app/update-de-app/index.html" target="_blank">hier.


we snappen dat het heel vervelend is als je app onbruikbaar wordt. veiligheid is alleen nog belangrijker.