Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 06-06-2019 09:23:08
Winkels & Webshops

Bestelling fortnitekleding.com niet ontvangen

Inderdaad op zich geen slecht plan en ik neem aan dat u re reactiue heeft gezien. ik zie dat er over dit bedrijf al vragen zijn gesteld op 3 maart en 30 januari op deze site. op de toen al gegeven andere reacties heb ik geen aanvulling maar geef wel de verwijzing naar http://www.consuwijzer.com" target="_blank">www.consuwijzer.com opdat u uw melding ook daar kunt doen.

ik zie inmiddels de reactie van @neodutchio. ik had nog niet zover gekeken maar u zou kunnen nagaan of er inmiddels sprake is van een faillissement.
dat kunt u via https://insolventies.rechtspraak.nl/#!/zoeken/index" target="_blank">https://insolventies.rechtspraak.nl/#!/zoeken/index  en als dat inderdaad het geval is staat u ergens achter aan in een rij aangezien er dan wel preferente schuldeisers zukken zijn die voorrang hebben. uiteraard afhankelijk van het aankoopbedrag kan het nemen van verdere actie m.b.t. invorderen etc. u veel meer geld kosten dan het verlies dat u nu leidt. dat met uitzondering van wel het indienen van de vordering bij de alsdan aangewezen curator.

en als u zoekt: de registratie bij de kamer van koophandel: v.o.f webkings netherlands k.v.k: 73049336