Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 07-06-2019 19:09:33
Geldzaken & Recht

Klacht over gamma montage service

Naar mijn mening helemaal niets vaan aantrekken tenzij vooraf in de offerte of bij het maken van de renovatieafspraak heel helder en beijsbaar zou zijn gesteld dat de riuuimte op 20 graden celcius geacclimatiseerd zou moeten zijn. dat is bovendien iets dat ook mij grote onzin lijkt.
er is niets geleverd lees in in uw vraag en waarom dan betalen als de voorwaarden niet vooraf bekend waren (en als gezegd m.i. onzinnig zijn).
ik kom zo nog even tetug met een aanvulling.
ik heb inmiddels enig zoekwerkj gesdaan en zie dat er diverse bedrijven zijn die pvc vloeren leveren die u (nota bene) zelf kint leggen en daar zie ik niets over temperatuurvoorwaarden. afgezien daarvan is het voor wie dan ook zonder exact af te stellen airco systeem onmogelijk om aan die m.i, idiote voorwaarde te kunnen voldoen. dus opnieuw, niets van aantrekken, laat u niet gek maken, niet betalen en zo men op de idiote gedachte zou komen om echt te gaan vorderen en er zou een dagvaarding komen, ga dan wel op de dagvaarding in met o.a. hetgeen ik nu stel als argument en de rechter zal er worst van maken.