Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 08-06-2019 10:46:03
Geldzaken & Recht

Klacht over gamma montage service

Nog een vraag: het gaat hier toch over traprenovatie en geen grote vloeroppervlaktes? en was het product al enkele dagen van te voren geleverd en opgeslagen in dezelfde ruimte of in een andere ruimte? ook: wat heeft de renovater u verteld over condities m..b.t. het kunnen leggen, aannemend dat deze de klus wel heeft uitgevoerd.

(achtergrond van de vraag: als er sprake is van temperatuurswisselingen in de ruimte waar de trap aanwezig is  zou er hoe dan ook een probleem kunnen zijn van krip/uitzetten. ik nam aan dat er sprake is van kleine oppervlaktes)

daarnaast is het zinvol dat u ook antwoord geeft op andere gestelde vragen. 

hoe dan ook houd ik vast aan de stelling dat als de voorwaarden vooraf niet duidelijk waren zeker als daarin geen sprake is van een no-go rekening u weinig/niets beghoeft te vrezen.