Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 10-06-2019 14:11:28
Geldzaken & Recht

Onbeperkt geldigheid van cadeaukaart

Hallo suzannevanhattem , 

regelmatig mensen kregen met het zelfde probleem en zij net als ik dachten 
onbeperkt geldig. 

verkeerd gedacht , staat duidelijk op de site , klik op de rode regels .

https://www.diner-cadeau.nl/helpdesk" target="_blank">https://www.diner-cadeau.nl/helpdesk

hoe lang is het saldo van mijn cadeaukaart geldig?

diner cadeau is één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte. het saldo en de geldigheid van uw dinerbon kunnen gecontroleerd worden bij de saldocheck op deze website.. .

https://www.diner-cadeau.nl/saldocheck" target="_blank">https://www.diner-cadeau.nl/saldocheck 


mijn cadeaukaart is verlopen. wat nu?

het saldo van uw diner cadeau is één jaar geldig vanaf het moment van activatie. een diner cadeau waarvan de geldigheid conform de algemene voorwaarden is verlopen kan niet opnieuw worden geactiveerd.


om u tegemoet te komen bieden wij u in dit geval een dinerkortingskaart aan ter waarde van €34,95. op vertoon van deze kaart kunt u bij bijna 800 restaurants een korting van 25% genieten. van deze kaart kan gedurende een jaar onbeperkt gebruik worden gemaakt. u kunt de dinerkortingskaart aanvragen door ons een e-mail te sturen via info@diner-cadeau.nl. vermeld hierbij altijd het kaartnummer van uw verlopen dinerbon.