Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 11-06-2019 16:18:09
Elektronica & TV

Duurzaamheid elektronica

Alles draait om geld tegenwoordig. bedrijven gaan failliet omdat andere ketens gaan stunten met branchevreemde producten. om de slag te winnen moet je dus goedkoper gaan aanbieden zonder marge te verliezen. waar philips vroeger zelf alles fabriceerde en dus ook kon repareren is nu te duur geworden. technologie staat ook niet stil, dus apparatuur is al heel snel verouderd. om voor alle apparaten alle onderdelen op voorraad te houden heb je enorme magazijnen nodig. alleen kant en klare producten komen per volle container binnen, voor onderdelen dus geen plek.

zo lang consumenten fietsen kopen in een bouwmarkt, tuinstoelen in een supermarkt, crocs in een elektronicazaak en koffiezetters in een meubelwinkel, dan is duurzaamheid heel ver weg.