Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

A
A Cruijsen - 13-06-2019 16:26:06
Winkels & Webshops

Helft luxaflex twist scheuren binnen 4 jaar

Het is helaas niet wenselijk om bij ons voor een ander product te vervangen. het zijn allemaal ramen in dezelfe ruimte of naast elkaar. het is lelijk om bij twee ramen naast elkaar twee verschillende raambekleding te hangen. dan moet ik alles laten vervangen en ben ik nog duurder uit.

de vervangen producten zijn nog niet gescheurd. gelukkig maar die hangen er net een half jaar.

geen van alle producten hangt de hele dag in de zon. daarnaast is mijn verwachting dat een product dat bedoeld is om het zonlicht tegen te houden wel tegen een beetje zon kan (in ieder geval langer dan 4 jaar). de raambekleding gaan gemiddeld 1x per dag omlaag en omhoog. dat lijkt mij ook een normaal gebruik wat je van een product mag verwachten.

na verschillende keren aandringen op verslag van de teruggestuurde kapotte raambekleding kregen wij een brief met de mededeling "in vervolg op uw verzoeken om aan te geven wat de bevindingen zijn geweest aangaande de vervangen producten, delen wij u mee dat deze geen aanleiding hebben gegeven om daar opvolging aan te geven''.