Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bl
blackbarry75 - 14-06-2019 11:59:36
Geldzaken & Recht

Abn amro lening - vragenvuur? mag dit?

Beste lezer,

ik heb een soortgelijke situatie gehad bij de rabobank.
ieder financieel product heeft haar eigen voorwaarden naast de algemene voorwaarden van de bank mijn advies pak deze erbij. alle rechten en plichten staan hier beschreven voor beide partijen. als de bank zich niet houd aan de voorwaarden dan kunt u daar een beroep op doen. 

ik heb zelf, na het lezen van de voorwaarde, telefonisch contact gezocht met de bank ivm navraag van de reden. het bleek om een algemene wijziging te gaan na idd het doorvoeren van strengere verstrekkingsregels. in overleg bleek het allemaal mee te vallen. 

u kunt ook op basis van uw huidige situatie een berekening doen op de site van de abn amro om te kijken wat volgens hun nu verantwoord is. 

verder heeft de bank ook een zorgplicht die hun verplicht om met u mee te denken en zaken in overleg met u te doen en mag hun handelen u niet schaden. 

succes met de situatie en ik hoop dat u wat aan mijn reactie heeft. 
mvg.