Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

abnamro
abnamro - 14-06-2019 14:02:31
Geldzaken & Recht

Abn amro lening - vragenvuur? mag dit?

Beste dedoo,

ik kan me goed voorstellen dat u hiervan opkijkt. wanneer de voorwaarden van een product wijzigen nemen wij op basis van onze zorgplicht hierover contact op met onze klanten. we zorgen ervoor dat het product nog aansluit op uw wensen en controleren uiteraard of u nog in aanmerking komt voor dat product.
omdat ik via dit kanaal niet bij uw rekeninggegevens kan komen durf ik niet te zeggen wat precies de oorzaak is in uw geval.

wegens de reactietijd van 5 werkdagen raad ik u aan hier zo snel mogelijk op te reageren. u kunt ook vooraf bellen met onze afdeling lenen om uitleg te vragen. die kunnen ze u dan direct geven.
u kunt onze afdeling lenen op werkdagen van 8:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:30 uur bellen op het gratis nummer 0800-0240711.

met vriendelijke groet,

eva
abn amro webcare