Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 18-06-2019 10:59:00
Winkels & Webshops

Ontdek non-conformiteit na 8 maanden

Als het een nederlands model was geweest, dan had die niet uit het buitenland kunnen komen. er worden geen tv’s speciaal en alleen voor nederland gemaakt, dat is veel te duur. het typenummer kan gewoon in meerdere landen verkocht worden.

er is ook niets illegaals aan import. natuurlijk roept samsung dat, omdat ze in nederland niets aan uw tv verdiend hebben. ieder bedrijf mag gewoon importeren en hier op de nederlandse markt aanbieden. en bij alle aanbieders heeft u hetzelfde recht.

of u de tv van samsung nederland gekocht heeft, of samsung verweggistan die via grijze import hier is aangeboden, de rechten zijn hetzelfde. u kunt herstel of vervanging eisen. echter, als vervanging niet opweegt tegen reparatie moet u daarmee genoegen nemen. als een nieuwe tv €500,- kost en reparatie €100,-, dan kunt u alleen reparatie krijgen.