Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 19-06-2019 11:44:49
Winkels & Webshops

Onlineshopping59

Hallo angel86 ,  

retourneren ( google vertaling ) 

ons beleid duurt 30 dagen. als 30 dagen na de aankoop van zijn gegaan door, helaas kunnen we niet bieden u een terugbetaling of omruiling.
om in aanmerking te komen voor een terugkeer, moet uw product ongebruikt en in dezelfde staat dat je het ontvangen. het moet ook in de originele verpakking.

om uw rendement te voltooien, vragen we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs. 

gelieve niet uw aankoop terug naar de fabrikant te sturen.  

verzenden

om uw product terug te sturen, moet u uw product mailen naar: online shopping 59, c / o aliaz, aasa tee 3, loo alevik, jõelähtme vald, harju maakond, 74201, estland 

u bent verantwoordelijk voor het betalen voor uw eigen verzendkosten voor het retourneren zijn je object. verzendkosten worden niet terugbetaald. als u een terugbetaling te ontvangen, zullen de kosten van terugzending worden afgetrokken van uw teruggave. 

afhankelijk van waar je woont, de tijd die het kan duren voordat uw uitgewisseld product om u te bereiken, kan variëren. 

u moet overwegen het gebruik van een traceerbare verzendservice of de aankoop van de scheepvaart verzekering. we kunnen niet garanderen dat wij uw geretourneerde artikel ontvangen

neem eens contact op met ecc , klik op de rode regel .

https://www.eccnederland.nl/nl/neem-contact-met-ons-op" target="_blank">https://www.eccnederland.nl/nl/neem-contact-met-ons-op 

in de brief word gedreigd met beslaglegging op me bankrekening


dreigende toon

incassobrieven kunnen zeer dreigend van toon zijn. weet dat dit in veel gevallen bluf is. een incassobureau kan niet zomaar dagvaarden. is de dagvaarding per brief of per mail binnengekomen? dan is dit geen dagvaarding. een dagvaarding kan enkel afgegeven worden door een deurwaarder, die in persoon langskomt.


hetzelfde geldt voor beslaglegging. een incassobureau kan nooit beslag leggen. voor beslaglegging moet een rechter toestemming geven. dit gebeurt wederom via een deurwaarder. een incassobureau kan hoogstens aangeven dat ze deurwaarder gaan inschakelen.