Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 19-06-2019 20:51:15
Computers & Telefonie

Avast dubbel betaald krijg geen geld retour, hoe pak ik dit aan?

Avast is hier m.i.goed vereerd bezig aangezien ik geen enkele legitieme reden zie dat u eerst een bedrag voor een tweejarige licentie zou moeten betalen omdan het eerder betaalde bedrag voor één jaar terug te ontvangen. als u dat bedrag aanvult tot het bedrag voor twee jaar dient avast u simpelweg de licentie af te geven. 
naar mijn mening is het wel 'een probleem'dat u uw correspondentie via e-mail en/of telefoon heeft gevoerd en het zenden van een brief aangetekend en met bevestiging van ontvangst waarin u aangeeft dat u een licentie voor twee jaren wilt, u al voor één jaar heeft betaald en voor het tweede jaar wilt aanvullen. het is wel lastig dat het postadres een adres in tsjechie is https://www.avast.com/nl-nl/contacts" target="_blank">https://www.avast.com/nl-nl/contacts hetgeen ik tot nu ook niet wist.

als men dan alsnog niet reageert zou ik zeker niet tot verdere betaling overgaan en nogmaals een brief zenden waarin u het reeds betaalde terugvordert met daarin de verwijzing dat u heeft betaald voor een dienst die niet wordt verleend. maar of dat allemaal wat uitmaakt is twijfelachtig aangezien het contactadres in tsjechië is als al gezegd. frappant is dat iki hier: https://support.avast.com/nl-nl/article/antivirus-license-expire" target="_blank">https://support.avast.com/nl-nl/article/antivirus-license-expire niets zie over het niet kunnen verlengen voor één jaar. ik zie inmiddels op de site van een andere bekende virusscanner een aanbieding voor verlenging nu ad. € 29,99 voor één jaar m.b.t. de standaard versie en m.b.t. de luxe versie ad. € 49,99. ik mag geen merk noemen maar ben zelf zeer tevreden over deze virusscanner.