Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 21-06-2019 10:53:20
Winkels & Webshops

Ikea acrylaat keukenblad met scheuren

Hallo bobschuchard , 


hoeveel jaar garantie heb ik op mijn keuken?

onze keukens worden grondig getest zodat we zeker weten dat ze bestand zijn tegen zware gewichten, hoge temperaturen en normaal dagelijks gebruik. wij geven 25 jaar garantie op ons metod keukensysteem. in de https://www.ikea.com/ms/nl_nl/media/pdf/garantie/nl2107_metod_garantie_nl.pdf" target="_blank">garantievoorwaarden lees je welke onderdelen van je keuken binnen deze garantie vallen.


heb je een faktum keuken? lees dan https://nl-nl.customersupport.ikea.com/app/answers/answer_view/a_id/1000520/loc/nl_nl#__highlight" target="_blank">hier alles over de garantie.


om te bepalen of je melding binnen de https://m2.ikea.com/nl/nl/customer-service/terms-conditions/algemene-voorwaarden-pub7d95221d" target="_blank">algemene verkoopvoorwaarden valt, raden we je aan om deze van tevoren door te nemen. 

voor verdere informatie , klik op de rode regel .

https://m2.ikea.com/nl/nl/customer-service/product-guides/garantie-pub36105ad1" target="_blank">https://m2.ikea.com/nl/nl/customer-service/product-guides/garantie-pub36105ad1