Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 23-06-2019 09:38:01
Winkels & Webshops

Moeten ready-to-eat avocado's ready-to-eat zijn?

Ready to eat behoeft nog niet te betekenen dat ze bij thuiskomst, nel na de aankoop, of zoals u nota bene zelf zeg bij het verlaten van de winkel al meteen zacht zijn. dat is vooral zo als zij, als al gezegd door anderen, uit een gekoelde situatie komen. dat betekent dus: even laten liggen in de warmte en niet in de koekast. met o.a. aardbeien is het niet anders, u wilt toch ook niet dat het bij thuiskomst meteen 'pap' is en dat een reden is om het terug te brengen? idem ten aanzien van bananen.  

ook door verpakking heen kunt u voelen of ze nog (te) keihard zijn hoewel het wel jammer is dat er bij advocatdo's sprake kan zijn van verpakking waarvan het gemak is dat de prijs op de verpakking staat.