Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
harrybre - 24-06-2019 11:35:18
Winkels & Webshops

Moeten ready-to-eat avocado's ready-to-eat zijn?

Avocado's komen uit mid en zuid amerika. worden daar half rijp geplukt en naar hier gestuurd, dus moeten hard zijn op de reis te overleven. dan moeten ze enige tijd in de zon liggen om wat zetmeel in suikers om te zetten, en .. voro ons.. eetbaar te zijn. menig latino zal zijn neus voor die onrijpe vrucht nog niet eens ophalen...
overigens idem met ananas uit de tropen, perziken, abrikozen enz uit het middellandse zeegebied.