Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 25-06-2019 08:19:43
Geldzaken & Recht

Gblt studentenhuis

Het is op zich  al merkwaardig dat u de gblt aanslag ontvangt voor alle 4 bewoners.
uit uw vraagstelling maak ik op dat de verhuurder ook uw deel heeft betaald. ook al merkwaardig maar als dat echt zo is ook erg aardig.
het kan echter naar mijn uitdrukkelijke mening niet zo zijn dat u 6 maanden teru zou moeten betalenn omdat de heffing voor een geheel jaar geldt er er dan voor de komende 6 maanden niet ook nog weer een heffing voor de nieuwe bewoner komt.  https://www.gblt.nl/contact-mijn-loket" target="_blank">https://www.gblt.nl/contact-mijn-loket
  (ik ontvang de heffingen ook via gblt en die komen één keer per jaar en gelden voor het gehele jaar) 

maak bezwaar bij uw verhuurder en ook bij uw gemeente.

ps. ik ontving aanvankelijk heffingen voor 4 garageboxen achter het 4 woningencomplex waarvan ik één woning bewoon. deze boxen worden apart verhuurd en ik huur er geen. ik heb dat opgelost door bezwaar te maken via mijn gemeente. de informatie m.b.t. heffingen komt uit de basisadministratie en er zou zijn af te leiden dat u in de studentenwoning als hoofdbewoner staat/stond genoteerd, ten onrechte.