Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 27-06-2019 07:20:31
Computers & Telefonie

Printer wordt niet meer herkend in netwerk

Dit is echt een kwestie van goed opvolgen van de instructies uit de handleiding met de aantekening dat het soms lastig kan zijn. benut u de mogelijkheid van de wsp knop op uw router dus zonder via usb kabel aangesloten printer of juist wel met via usb kabel aangesloten printer?
geeft het printerscherm ook aan dat de printer off-line is? dan kan wijzigen van de instelling via 'de knop'op dat scherm de oplossing zijn.


eeen eerste optie is evenwel de printerdriver/toepassing geheel verwijderen en ook eventueel nog aanwezige andere printers (niet die welke door windows worden geïnstalleerd) en dan opnieuw het programma voor de nieuwe printer installeren. dit heb ik ook toegepast bij mijn nieuwe canon printer waar dit probleem zich voordeed en daarvoor ook al een canon had.