Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 27-06-2019 07:31:33
Winkels & Webshops

Ook slechte ervaringen met online bestellen mediamarkt?

Tja, als al gezegd, bij media markt komt het helaas veel vaker voor dat volgens de website is in voorrad zou zijn maar dat dan niet het geval is. als al gemeld wordt de info m.b.t. mogelijkeĀ  vertraging ook via de site door mm zelf gegeven.
m.b.t. de aircooler lijkt het mij op dit moment zeker zeer evident aangezien die apparaten nauwelijks meer leverbaar zijn op dit moment. gisteren was er een installateur in het nieuws die aangaf dat men bij hem ten minste nu drie maanden zou moeten wachten.

daarnaast geld ook hier de tip dat het soms veel handiger kan zijn om naar een stenen winkel te gaan. u kunt dan meteen zien of iets wel of niet direct leverbaar is en ook of het compleet leverbaar is. bestellen op afstand betekent helaas ook dat u op afstand wordt behandeld.

dit geldt niet alleen voor het bedrijf dat u noemt.