Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 27-06-2019 17:52:15
Elektronica & TV

Niet geleverd

Is de schade erg groot? de enige manier om als men niet reageert uw geld terug te krijgen zou gerechtelijk procedrene betekeken en dat zal u mogelijk meer kosten.
wel kunt u die kosten nog beperken door te beginnen met het zenden van een brief, aangetekend met ontvangsbevestiging en afwachten wat er dan gebeurt.

als u vooraf info had gezocht over 'kiesjedeal' dan zou u in ieder geval onder andere dit hebben gezien: https://community.consumentenbond.nl/consument-recht-28/slechte-ervaring-met-kiesjedeal-nl-dit-zijn-eigenaren-teker-electronics-18862" target="_blank">https://community.consumentenbond.nl/consument-recht-28/slechte-ervaring-met-kiesjedeal-nl-dit-zijn-eigenaren-teker-electronics-18862 naast meerdere andere klachtmeldingen. 
het lijkt dus erg op een kwestie van goedkoop = duurkoop voor u of beter gezegd niet eens een kat in een zak.

waarom niet in een stenen winkel gekocht? dan had u dit gedoe niet.