Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ni
nicop1 - 30-06-2019 20:07:55
Geldzaken & Recht

Rekening door lekkage

Beste mensen bedankt voor jullie reactie's   even nog dit om te vermelden.  ja ik heb gebeld en besef dat ik mijn onderzoeks gedeelte moet betalen. en tijdens de reparatie waren de buren thuis en lieten zij hem binnen, ik kwam later toen het al bijna klaar was. met de buren is niets besproken en ik heb hen verteld dat dit gemaakt moet worden.
later is dit gelukkig gebeurd. via de verzekering heb ik dit gemeld en er is een schade expert geweest die zag dat dit al een oude lek was.  deze binnen schade  wordt nog hersteld en goedgekeurd. daarom was het verassing dat er 3 maanden later nog een rekening kwam, morgen zal ik de installateur vrgagen warom de rekening bij mij komt.  maar de reacties kan ik hiermee mee nemen.