Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 01-07-2019 09:21:16
Computers & Telefonie

Email via outlook

Re-edit nu ik zie dat u outlook 2016 benut en ik neem aan dat dat de betaalde office versie is. is dat het geval?
ik benut overwegend al jaren de ms office versie (momenteel nog office outlook 2013 en soms ook de outlook/ windowsmail (gratis) versie en de android versie op mijn gesm en heb nog nooit problemen gehad.

hoe dan ook, als u de office versie benut is er een herstelmogelijkheid die u dan kunt benutten door het installatieprogramma te benutten en dan de hersteloptie. een optie is ook geheel verwijderen en opnieuw installeren.

een andere vraag: u kunt ook nog systeemherstel uitvoeren als u windows benut naar een moment terug dat het fenomeen zich niet voordeed. dat kan uiteraard alleen als u outlook via pc of laptop benut en is ook nog afhankelijk van hoe u een en ander heeft ingesteld.

een test mogelijkheid is ook nog het bericht dat u niet volledig kunt openen naar u zelf zenden naar bijv g-mail om te zien of u dan wel volledig kunt openen.