Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 01-07-2019 14:07:40
Computers & Telefonie

Vebinding draadloos internet valt weg

log in op je router en kijk op welke kanaal deze staat en probeer dan een andere kanaal let wel op, kanaal 11 is de beste omdat deze minder de andere kanalen overlapt maar ook heel erg veel gebruikt wordt.


kan je lappendoos ook 5 ghz aan probeer dan of deze nog steeds storing geeft maar je moet dan wel in de buurt van de router blijven daar 5 ghz minder makkelijk door muren gaat dan 2,4 ghz.


kijk ook eens waar de router staat of hangt.


het beste is om deze zo hoog mogelijk op te hangen en dan liever tegen het plafon dan ergens midden in.


ook wordt steeds meer aansluitingen in de meterkast geplaast waardoor het signaal van de wifi router geblokkeerd wordt en dan is het verstandig om een kabel te trekken naar de plaats waar de lappendoos staat en daar een wifi router op te hangen of liever nog direct op een kabel aan te sluiten wat altij nog het snelst werkt.


liever geen kabel in het zicht? er bestaan ook platte kabels* die makkelijk onder een plint weg gewerkt kan worden.


* kijk op aliexpress daar zijn ze het goedkoopst maar wel opletten dat je de juiste lengte koopt.


deze kabels zijn namelijk niet in te korten of te verlengen zonder tussen connector.