Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 01-07-2019 14:17:22
Voeding & Gezondheid

Shoppen bij de apotheek

als u op https://www.medicijnkosten.nl/" target="_blank">https://www.medicijnkosten.nl/ kijkt dan ziet u al heel snel wat u eigelijk zou moeten betalen voor medichijnen was het niet dat een apotheek ook niet voor broodkruimels leeft.


echter zijn er heel veel verschillen tussen apothekers het ligt er maar net aan welke aspraken zijn gemaakt met de apotheek of zelfs waar de apotheek bij aangesloten is.


zo kan het zijn dat twee apotheken in de zelfde buurt een heel ander bedrag krijgen dan een die een paar wijken verderop zit.


ook het merk of merkloos zijn van een medichijn kan invloed hebben op de prijzen maar het zelfde gebeurt met zelfzorg medichijnen zoals broomhexine wat ik gebruik.


koop ik bisovol dan ben ik zo €2 a €5 duurder uit dan als ik eigen merk neem.


en zo zijn er heel veel vrij verkrijgbare medichijnen die goedkoper zijn van huismerk dan van merk medichijnen (advil versus kruidvat b.v.)