Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ha
Harry-ji - 03-07-2019 11:54:25
Winkels & Webshops

Ik ben opgelicht online via ikzoekeenschoonmaakster.nl. het is een slinkse bogus site. en er zitten nog heel veel meer sites achter en heel veel bv's op hetzelfde adres, allemaal met 1 persoon. hoe kan kassa helpen ze aan te pakken?

De kosten zitten verstopt op andere plekken. in de flow van aanvraag indienen staat vooral dat je aanvraag gratis en word gratis lid etc. daarna wordt er niet eens iemand geleverd of voorgesteld, maar gaat wel de factuur komen. en uit klacht.nl blijkt inderdaad dat heel veel mensen zo gedupeerd worden met hun fake bestand van schoonmaaksters die ze weer via een andere site ooit hebben vergaard en die al lang niet actueel is.

had met mijn advocaat gedreigd en ook aagifte gedaan bij de politie. deze lui leveren niks, geen enkele dienst! toen ik mijn advocaat had ingeschakeld was het meteen: we schelden u de factuur kwijt, ondanks dat we juridisch wel in ons recht staan.

er is ook geen bedenktijd volgens deze lui, wat er altijd is, omdat ze direct met je aanvraag aan de slag gaan...hahaha...bizarre truc om je zodra je je hebt aangemeld altijd te pakken? dit is een zeer slimme uitgekookte gast die hierachter zit. hij verdient geld door niks te doen en fake diensten te leveren, kennelijk al 10 jaar! heb ook zijn sponsors al bevraagd: wc eend, witte reus etc. allemaal logo's die erop geplakt zijn om maar vertrouwen te wekken...die gast heeft ik weet niet hoeveel url's met dezelfde fake site. een keer een site maken en hup live....en dan ook mensen met google adwords campganes lokken ook, in een val waar je niet uit komt....zeer slimme oplichters noemen we dat! die lui hebben ik weet niet hoeveel bvs op hun adres staan...daar wordt dus goed geld verdiend met oplichting! nu eens zien wat de politie met de aangifte doet.