Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ijzerbroot
ijzerbroot - 08-12-2005 16:26:26
Computers & Telefonie

Uitschakelen computer


beste maryvon,


voor zover ik weet komt windows steeds met een schijf-controle scherm (blauw, met voorgangsbalk), wanneer de pc is uitgezet/ gegaan zonder dat windows ook werd afgesloten. u geeft aan dat u, na het uitvallen, weer op de "aan" knop moet drukken en dat u dan gewoon het oude vertrouwde opstartscherm krijgt? dan is mijn conclusie dat windows dus wel degelijk is afgesloten bij het uitschakelen... (u kunt dit controleren door gewoon de stekker er uit te halen of door op een "uit" knop te drukken -indien aanwezig-. bij opnieuw opstarten zult u dan een andere opstart zien - eerst de scan, dan pas de opstart- dan u gewend was).


graag iets meer info over de pc, besturingssysteem en de gebruikte scanners.


heef u ooit iets gedaan met de energie-beheer opties op die pc en/ of heeft u recent nieuwe hardware geïnstalleerd of laten installeren? hebben anderen toegang tot uw pc?


ijzerbroot