Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 04-07-2019 00:35:08
Garantie & Verzekeringen

Mag yarden de waarde van het pakket gewoon zomaar naar beneden bijstellen?

Hallo steffi170 , 

dus verzekerden kunnen nu weer naar de rechter stappen?


dit keer ligt het anders, zegt hoogleraar consumentenrecht marco loos, verbonden aan de universiteit van amsterdam in de voorwaarden van de naturapolis is een zogeheten en-bloc clausule opgenomen, wat inhoudt dat yarden de afspraken tussentijds en zonder toestemming van de klant mag wijzigen als daartoe dringende reden is. yarden legt haar zienswijze https://www.youtube.com/watch?v=pnjb2vcze-o&feature=youtu.be" target="_blank">middels een filmpje uit. loos: ‘er moeten weliswaar serieuze gronden worden aangevoerd en kunnen worden aangetoond, maar gezien het feit dat de wijziging plaatsvindt in opdracht van de nederlandsche bank is daar waarschijnlijk wel aan voldaan. een gang naar de rechter heeft dan niet zoveel kans.

voor verdere informatie , klik op de rode regel . 

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/kan-yarden-de-all-inclusive-verzekering-zomaar-aanpassen~b1a126d2/?referer=https%3a%2f%2fwww.google.nl%2f" target="_blank">https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/kan-yarden-de-all-inclusive-verzekering-zomaar-aanpassen~b1a126d2/?referer=https%3a%2f%2fwww.google.nl%2f