Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 07-07-2019 15:47:35
Winkels & Webshops

Klantenvertellen.nl bedrog ?

Maar waarom ervaringen schrijven op klantenvertellen als u ontevreden bent over een bedrijf. woord en wederwoord lijkt mij niets mis mee en verder neemt u dan toch eerst contact met het betreffende bedrijf op om het op te lossen. en mocht dat niet helpen is er altijd wel een andere weg om een oplossing te krijgen bv als ze zijn aangesloten bijeen geschillencommissie. vooral dat laatste is van belang als u zaken doet maar daar wordt weleens overheen gekeken. en reviews op dergelijke site's, zeker als er veel posietive zijn, neem ik altijd met een grote emmer zout. wat ik vreemd vindt in uw verhaal is dat er, volgens u, alleen (nicke)naam en woonplaats in moet vullen maar mag aannemen dat er ook een omschrijving van het produkt en de reden van de klacht ingevuld moet worden. zullen ze toevallig in die periode in die woonplaats geen omschreven product geleverd hebben dus de schrijver dan geen klant is.
en waarom zou dit onderzocht moeten worden, u geeft zelf al de reden aan en dat is niet alleen op betreffende site maar, zoals algemeen bekend, op velen meer.