Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

agapon1951
agapon1951 - 08-07-2019 20:22:55
Huishouden & Energie

Zonnepaneel rendement?

Bekijk hoeveel energie je nodig hebt voor je huis. bij mij 8 panelen die in het eerste jaar al meer dan 600 euro opleverden aan uitgespaarde energie m.a.w. bij het afsluiten bij een energieleverancier kijk dan ook naar de voordelen van geldelijk aanbiedingen. 
bij een aanbod van b.v. in een jaar 150 aan het einde van het contract, kun je dat erbij optellen en vervolgens ga naar de andere leverancier die wederom een geldelijke beloning geeft. bij juiste gebruik maak je goede kans dat je toebetaald krijgt. leg alle energie maatschappijen op een rijtje en je zult zien dat de grote jongens het duurst uit de bus komen. op gas kun je flink besparen door verstandig mee om te gaan. drukpannen is er eentje van, b.v. ook aardappeln even aan de koook een min of 5 gas uit (met deksel erop) en tot je verbazing zijn de aardappelen 20 minuten later gewoon heet en gaat. wortelen hetzelfde en zo zijn er vele manieren om uit te sparen.